Creatieve frontender gezocht

We zijn druk bezig met verschillende online projecten voor betrokken opdrachtgevers zoals Gemeente Rotterdam, Stedin en VodafoneZiggo. We zoeken een creatieve frontender ter aanvulling van ons ambitieuze team.

De functie
Als enthousiaste front-end (WordPress) developer ontwikkel je zelfstandig online middelen voor onze opdrachtgevers. Je kennis en kunde over interface- en usabilityontwerp kun je naar hartelust kwijt in onze afwisselende projecten: educatieve tools en commerciële websites. Jij maakt de techniek glashelder en zorgt voor een soepele technische realisatie tot in de puntjes.

Het profiel
Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau en je hebt een grote affiniteit met WordPress en responsieve thema-ontwikkeling. Je volgt de laatste ontwikkelingen en bent gemotiveerd om deel uit te maken van een hardwerkende, compacte organisatie met grote ambities. Je bent stressbestendig, goed geïnformeerd, innovatief en inspirerend. We horen graag wat je ons te leren hebt namelijk! Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen in de week, maar meer is welkom.

De procedure
Ben jij de front-end developer die we zoeken? Stuur je motivatiebrief tezamen met je CV en een link naar je portfolio naar hallo@vuurrood.nl. Aan de hand hiervan zullen we een voorselectie voor een gespreksronde maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.