Hét bureau dat communicatie en educatie combineert!

Wil je een communicatiecampagne die super leerzaam is voor jouw doelgroep en helpt bewuste keuzes te maken? Of ben je juist opzoek naar educatie zoals lesmateriaal dat inspireert en de hele klas AAN zet? Dan ben je op de juiste plek. Hier bij Vuurrood!

Stuur ons een appje!

Bel: 010 4763556

hallo@vuurrood

Wij combineren het beste van communicatie en educatie in te gekke projecten voor allerlei organisaties. Van de gemeente Rotterdam tot VodafoneZiggo. Van het Platform Talent voor Technologie tot het Watersnoodmuseum. 

Hoe dan? Goeie vraag! Wij duiken graag iets te diep in de materie, leren het onderwerp, de doelgroep en alles eromheen kennen. Passen communicatie- en leerstrategieën toe en werken naar een resultaat waar jouw doelgroep echt wat aan heeft. 

Zoals een doeboek dat je niet weg wilt leggen, een digibordles die kinderen de tuin in trekt, of een kennisportaal dat je altijd in je broekzak bij je hebt. Echt te gek dus. 

Wij zijn Vuurrood! Een groep leergierigaards die elke vraag induikt met iets te veel enthousiasme. Zo ontdekken we iedere dag nieuwe inzichten, leren we nieuwe lessen en zetten we al lerend samen met onze opdrachtgevers prachtprojecten neer. Zo kunnen we eigenlijk binnen communicatie en educatie alles maken. Van strategieën, brainstorms en inventarisatie sessies tot apps, lesprogramma’s en complete campagnes. 

Heb je een totaal andere vraag? Dan staan we bij Vuurrood te popelen om samen de beste vorm te vinden met communicatie en educatie. 

Nieuwsgierig? App ons gelijk!  

Of liever even sparren of een goed gesprek, bellen kan natuurlijk ook: 010 4763556