NPRZ: Breakout!

Misschien denk je dat je na een mbo-opleiding business of management lekker gaat verdienen. Maar in Rotterdam Zuid is voor veel van deze mbo studenten helaas weinig werk te vinden . Daarom is er speciaal voor Rotterdam Zuid de AanDeBak-garantie!
Deze garantie is voor opleidingen, zoals techniek of zorg, waar ze om mensen staan te springen . En om de vmbo’ers te inspireren te kiezen voor deze kansrijke richtingen, hebben we samen met ontwerper Maarten Brandenburg, LOB expert Annette Diender en Experiences that Matter het Breakout jaar ontwikkeld!
Een jaar lang leren jongeren waar hun kansen liggen, mogen ze langs bij bedrijven en ontdekken ze wat bij écht hun past. In een reeks aan breaks , soms van een dag soms van 5 minuten, stappen ze even uit de dagelijkse sleur en kijken ze naar de toekomst!
De verschillende opdrachten, activiteiten en lessen die we hebben ontwikkeld, zetten de jongeren het hele jaar aan het denken . Daarnaast bereiken we de doelgroep ook met advertenties propvol interessante feitjes en verrassende inzichten. Zo helpen we ze een bewuste keuze te maken waar ze écht blij van worden!
Ga dooorLeven is leren