Gemeente Rotterdam

Trooots! Voor de tweede keer in ons Vuurrood-bestaan zijn we langdurig partner van de Gemeente Rotterdam voor communicatie- en ontwerpprojecten. We doen dit samen met Bijl PR, zodat ons dienstenaanbod super-full-service is.
Met de campagne Stop Pikpraat
schudden we de Rotterdammers sinds 2017 wakker. De introductie van dit woord maakt de term ‘ongewenst gedrag’ in één keer duidelijk. De app is inmiddels 4.500 keer gedownload, en er werden tot nu toe ruim 30.000 meldingen van ‘pikpraat’ gedaan.
Hoe staat de stad ervoor? Elk jaar creëren we voor ondernemers de Economische Verkenning Rotterdam (EVR). Samen met Edith en haar team lanceren we tijdens het EVR-evenement een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk rapport over de economie en groei van Rotterdam, in de vorm van een online- en offlinemagazine
.
Ook NextCity vraagt om een echte Vuurrood-aanpak. Met elkaar de positionering aanscherpen , co-creatie van de inhoud, vervolgens onze vertaling naar het ontwerp:
voor deze uitgave
werken we in sprints , brainstorms en wekelijkse sessies toe naar een verrassend resultaat. Next is nú en intensief samenwerken is hierbij de rode draad.
Werken voor Rotterdam is als Rotterdams bureau natuurlijk 👍
Ga dooorPlatform Talent voor Technologie