Hezelaer

Het draait bij Hezelaer niet alleen om energie, het gaat om veel meer. Dus ‘Hoe kun je energie besparen?’ en ‘Verduurzaam mijn kantoor of woning!’ in plaats van: ‘Hoe kom ik aan mijn energie?’. Een partner in energie die dat aanpakt – dan ben je geen energieleverancier maar een energieverlener!

Aan de slag!

Samen met onze vrienden Marcel en Merijn van NewNormal gingen we aan de slag voor Hezelaer. Marcel en Merijn bedachten een nieuwe propositie en campagne, gevat onder de pay-off: Hezelaer – de energieverlener. Wij leverden de identiteit, communicatiemiddelen en de website.

Uniek

Hezelaer is een unieke partij in Nederland. Ze geven invulling aan de groeiende vraag naar manieren om energiekosten structureel en duurzaam te verlagen. Hezelaer helpt bedrijven en organisaties met slimme, data-geörienteerde tools en oplossingen bij het beheer en de verlaging van het energieverbruik.

Offline en online identiteit

De basis van de identiteit zijn de waarden waar Hezelaer voor staat. Digital native, kracht van het netwerk, menselijkheid en data. We hebben naast de identiteit ook de communicatiemiddelen aangepakt, zoals hierbij aan brochures, visitekaartjes en keynote presentaties. Ook het ontwerp en de realisatie van de site namen we voor onze rekening. Met de identiteit als basis hebben we de content voorzien van beeld (illustraties en beeldbank) en er zo voor gezorgd dat de site de identiteit borgt en bovenal goed communiceert.

Meer weten over dit project of een afspraak maken?
Bel 010 476 3556 of mail naar hallo@vuurrood.nl.
Meer informatie over Vuurrood lees je hier.