Projectmanager gezocht

Wil je dingen maken die ertoe doen? Dan ben je Vuurrood!

Heb je een paar jaar werkervaring als projectmanager en kun je niet wachten om aan te mooie projecten te werken? Je weet wel, van die projecten die mensen écht verder helpen, jongeren iets nieuws leren of waar je hart gewoon net iets sneller van gaat kloppen? Dan moet je hier zijn !

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een ervaren projectmanager die met de klant en het team mee kan denken. Die gewend is om communicatie- en online projecten te leiden en een klant kan adviseren wat een slimme volgende stap zou zijn. Ja gek hè, dat wat we hier zeggen allang op jouw lijf staat geschreven? Gebeurt soms.

Wat doe jij bij Vuurrood?

  • De brug slaan tussen de klant en creatie
  • Projectplanning, -budget en -administratie maken én bewaken
  • Creatief met de klant meedenken en adviseren over het proces en de inhoud van de projecten zonder het team uit het oog te verliezen
  • Denken in kansen en mogelijkheden

Wie is Vuurrood dan?

Wij zijn (iets te) leergierige experts die met veel enthousiasme werken aan projecten die ertoe doen. We bedenken communicatie- en educatie-oplossingen. En het liefst combineren we die. Hoe enthousiasmeren en motiveren we iemand om te leren? En hoe maken we communicatie leerzaam en waardevol?
Dat doen we voor opdrachtgevers zoals de Universiteit van Wageningen, Gemeente Rotterdam, Bureau Halt, Volkskracht en Hogeschool Inholland.

Wat vragen we van jou?

  • een paar jaar werkervaring als projectmanager of soortgelijke functie in de ontwerp-, it- of communicatiesector;
  • relevante werkervaring met projectmanagement van online projecten is een pré;
  • relevante werkervaring met communicatieadvies en/of tekstschrijven is een pré;
  • een HBO opleiding of relevante werkervaring;
  • werkweek van max. 32 uur per week.

En daar krijg je dit voor terug:

Een prima salaris en bijbehorende vergoedingen, beschikking over een laptop, een uitstekende bureaulunch en een goed bereikbare werkplek in het centrum van Rotterdam. Een stel enthousiaste collega’s, veel mooie opdrachtgevers en opdrachten! 

Reageer gelijk!

Het stond al op je lijf geschreven, dus nu alleen nog even reageren! Stuur jouw reactie naar hans@vuurrood.nl of bel even via 010 4763556.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.